Over ons

PIANO, PILS EN PASSIE

________________

Piano & Pils bestaat uit de twee vrienden Justin en Bastiaan. De heren kennen elkaar al vanaf jongs af aan en dat is te merken op het podium. Deze jonge muzikanten draaien geen vaste set lijsten, maar spelen in op het publiek! Geen verzoekje is te gek voor dit duo. Laat je meeslepen in een avond vol meezingers als ‘Bloed, Zweet en Tranen’ en dansbare hitjes als ‘Sexy Als Ik Dans’. Je kunt het zo gek niet bedenken of Piano & Pils speelt het!

Justin

Pianist / Zanger

Als pianist en zanger ben ik constant in de weer met het publiek. Zij vragen, wij spelen! Van ouwe gouwe en bekende meezingers tot dansbare top 40 hits. De meest uiteenlopende stijlen passeren de revue. Uiteindelijk willen we aan het eind van de show iedereen op de dansvloer voorbij hebben zien komen.

Bastiaan

Drummer

Met Piano & Pils kan de sound in een fractie van een seconde veranderen. Van een rustig achtergrondmuziekje naar een afgeladen dansvloer in minder dan drie nummers is dan ook helemaal niet gek. Geen vaste set lijsten maar inspelen op de zaal. De tent moet op zijn kop!

WAT ZEGGEN ONZE BEZOEKERS?

________________

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA!

________________